T-Shirt Training Nike T90

Gred A dengan simbol disulam

Size: S, M, L, XL

Wholesale price: RM12.00 (minima 12pcs)

Retail price : RM25.00

IMAG1072

t90 merah2 t90 biru2 t90 biru

t90 dark purp t90 dark purp2 t90 green flors t90 green flors2 t90 light purp t90 light purp2 t90 orange t90 orange2 t90 pink t90 pink2 t90 yellow t90 yellow2

  1. stok yang sampai pada 24 April dah sold out.
    Stok yang seterusnya dijangka sampai pada 12 Mei….
    TEMPAHAN DIBUKA DARI SEKARANG!

  2. lau saya nak order mcm mana?email sy aizah_mona@yahoo.com..tq

  3. boleh buat preorder sekarang….

  4. Sy nak buat teMpahan 12 helai warna merah/hitam,macam mana proses utk dptkan baju ni….tq

    • Stok terbaru NIKE T90 dijangka sampai pada 19 Mei 2012. warna merah tidak ada….yg ada wrna biru+hitam, biru+putih, hitam+biru. boleh contact saya kalau berminat

  5. salam.. boleh bg tau cmn nk order baju t90 nie… blh email kn skli pic design yg br sampai tu?

    • kalau nak order…kena call saya. design yang akan sampai warna biru sama mcm dlm gambar di atas. stok hari selasa ini 22 Mei sampai, kalau nak kena cepat

  6. stok yang sampai pada 24 mei yang lepas dah habis. kalau sesiapa yg nak order lagi….stok baru akan sampai pada 31 mei ini.

  7. biru hitam ade stok lg x?

  8. stok yang baru sampai dah habis….insyaallah pertengahan Julai 2012 akan sampai stok baru pula.

  9. bajuT90 warna hitam dan biru ada lagi tak?

  10. Salam.camna nk buat tempahan?

  11. salam,baju t90 warna biru hitam ada stok lagi tak ?

  12. Mohamad fazli hadi

    Saya ingin membuat tempahan baju total90 warna biru+hitam sebanyak 12 helai . Macam mana ?

  13. Saya ingin membuat tempahan baju total90 warna biru+hitam sebanyak 10 helai dan merah+hitam sebanyak 2 helai ?
    Boleh ke kalau cam tu ?

  14. bro.bo pm arge boring 100 helai design terbaru?pm photo skali
    diode_rectifier@yahoo.com

  15. Nak beli 15 helai . Agak agak lambat tak dapat ? . and bayaran macam mana ?

  16. Design cuma sejenis macam tu sahaja kea bang?
    atau ada banyak lagi?stok ada lagi?

  17. harga borong 100 helai.jika tunggu bila dapat…email saya ua.imperial89@gmail.com

  18. stock seterusnya sampai bila..agak2 sebelum february 2013 boleh dapat?
    berapa warna yang ada?

  19. Saya nak kaler biru hitam tu 20 helai, brape kos pos klu ke sabah n brape lama sampai? Kalau print nama n nombor skali brape nak tambah? Ble minta saiz M & L saja?

  20. jersi t90 warna hijau ade tak?

  21. nak booking T90 kaler biru hitam 25 pc dan kaler merah hitam 25. ada khidmat print nama dan nombor tak?

  22. Ade 2 pattern je ke?saiz S xde ke?atau yg ni cutting kecik?

  23. Baju biru hitam, merah hitam ada stok ke, boleh ad nama brp cost ada chrg utk post

  24. salam,stock nike t90 trainning ni masih ade stock x?
    sy nak around dlm 22pcs..

  25. bleh email design baru yg akan sampai… brp harga borong tuk 50pcs keatas… doublezbrothers@yahoo.com

  26. Dg suzana yanie yanz

    Klau p sabah brapa lama dan berapa kos penghantaran

  27. biru itam ade stock agi x

  28. NIKE T90 BIRU/HITAM ader x? size M

  29. nike t90 biru hitam size s ade stock x

  30. salam kalau nak order macam mane.. mane nak dapat detail

  31. kalau nak beli dalam 80 helai utk dijadikan baju pendidikan jasmani sekolah berapa yek utk design ini?

  32. T-shirt T90 ada design yang baru ker?

  33. fatimah zaharah

    Blh bgtau cara plg mudah nk beli t90 untuk kanak2. Size knk2 10 tahun.

  34. Nak tanya , warna lain adaaa ?

  35. saya nak ukuran armpit atau bahu baju berkenaaan utk setiap saiz sbb saya nak order banyak baju tersebut baju nike purple

  36. L = Cm/inch, M= berapa cm/inches?

  37. Salam..sy mncari jersi T90 lengan pnjng wrna purple+hitam saiz s,m l,xl….dlm 25helai.blh tmpah ke? Brpa hntran ke sandakan sabah?

  38. salam..bju cmni ada stok lg ka,klu ada sya mo..sya dr sabah..hrp dpt inform..email sya(topo_united31@yahoo.com)
    terima kasih

  39. Macam mn nak oder?

  40. bro baju t90 yg merah hitam tu ade lgi x ? saiz s ?

  41. Mardiana binti Tiaasin

    msi ada lg ka t-shirt T90 ??

  42. Baju T90 masih ada lagi? Warna dan saiz? Minima 12pcs boleh campur2 warna dan saiz? TQ

  43. baju t90 ada lengan panjang x?

  44. ad lagi x stok jersi?

  45. Salam..ad lg x stok jersi nie.?

  46. lengan panjang saiz kanak2 ada tk????

  47. baju f50 lengan panjang ada x…………

  48. Nur adila bt muhamad saiful baharo

    Baju T90 warna merah+hitam

  49. klo syee nk beli borong cmne yee??ada brape warne tuk jersi t90???

  50. salam mcm mne nk order?sye nk 23 helai

  51. Harga borong ni termasuk kos pos ke? Brp kos pos ke sabah jika sya order dalam 300 helai? Boleh harga rendah lgi tak? Boleh minta cetak sekali ke sbb sy nak pesan untuk kegunaan sekolah.

  52. Assalam..ada lg ke baju jersi t90 ni??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: