SELUAR TREK 3/4 ADIDAS, NIKE

DAPATKAN SELUAR 3/4 DESIGN TERBARU PADA HARGA BORONG.

BRAND : ADIDAS, NIKE

SIZE : S, M, L, XL

HARGA BORONG: RM13.00

MINIMA ORDER: 12 helai

HARGA RUNCIT: RM25.00 sehelai

34 adi oren 3 suku adi 0ren2 3suku adi yellow 3suku yell2 3suku green 3suku green2 3suku nike green 3suku nike g2 3suku nike r 3suku nike r2

  1. sesiapa yang berminat boleh hubungi saya.
    013-3622852
    jayzainie@gmail.com

  2. ada lagi..?.

  3. kalau order…
    berapa hari boleh dapat..??

  4. size tuk kanak2 (umur : 7-11 tahun) ade tak?

  5. Bro.harga borong rm13 tu termasuk postage ke?

  6. sluar kaler hitam+merah da stok lg x?
    nak dlm lbih krg 10 helai. .

  7. salam tuan, pattern lain ada x tuan?lau dlm 30 helai brp harga?emailkan aizamtaichou@yahoo.com…tq

  8. Laskar Osamah

    Assalamu’alaikum.. Sy berminat dgn seluar ni tp ni jenis leggings @ track shirt ya? Buatan china @ thai? Boleh kirimkan katalog( kalau ada) ke email sy ya.. Makasih… ­čÖé

  9. As salam tuan tanah . . .
    boleh emailkan gamba dan harga seluar 3 quater bile stok baru sampai nanti?
    msyafik25@gmail.com

  10. Ada stok lagi tak seluar ni?

  11. Ada. FB saya Ilhamzainie.com

  12. salam ada lg xstok?yg pnjg ada x?klu cmpur pnjg n 3/4 bleh dpt hrga borong?

  13. paling besar saiz ape?

  14. bagaimana nak order?
    ada stok lagi tak?
    anak saya berumur 13 tahun & kurus. apa saiz yang sesuai?

  15. Bos ada design br x 3/4 tu? Klu ada bg link design.klu on mayb nk dlm 30.size byk lg x?kain microfiber mcm kt uptown tu ke @ dua lapis?

  16. bro, ade jenis lain x?

  17. shamsul jamaluddin

    Salam.. Bro ble pm tak gambar sluat 3/4 dan track yg ready stok skrg.. Tq

  18. Mcm mana sy nk oder artist 3 suku kosong tu pun kalau pihak tuan ada

  19. ada lg tak seluar 3 suku nike

  20. nak beli sehelai jerr…..harga runcit aderr x…cam mmne nk order

  21. nak seluar sehelai boleh x….cam mne nk order

  22. tuan nak tanya seluar track suit berapa tuan boleh bagi…mohon email..nak buat meniaga pasar malam
    amir_0607@yahoo.com

  23. stok masih ade lagi tak???

  24. trek f50 hijau xl..ada lg?pos or cod?cod kat mane?

  25. Salam bro, page ni masih aktif ke? Sbb saya dah lama cari seluar trek 3 quarter. Mohon dpt beri respon

  26. salam bro, track utk budak2 ada tak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: