Adidas climacool training shirt

DAPATKAN JERSI PLAIN ADIDAS YANG SESUAI UNTUK AKTIVITI SUKAN ATAU KASUAL.

GRED A

Wholesale price : RM12 (min 12pcs)

Retail price : RM25

IMAG1065

 

Size: S, M, L, XL

Colour: red, dark blue, orange, blue orange stripe

IMAG1066

clima july2 clima july clima july pnk

clima july pnk2

  1. stok available: 200pcs.
    kalau anda berminat kena order cepat…item ini dah 3 kali saya repeat order dari China.
    sambutan sangat menggalakkan dari pemain2 futsal!

  2. samekom..saye nak beli baju nie utk member2 saye.tp bleh x kalau nak tgk material die dulu?nk try size ke kan..camne 2 ye?

    • salam….kalau nak tgk design atau material leh dtng jumpa saya kat bandar baru bangi, selangor

      • samekom..saye da try call tp xberangkat.saye nak confirmkan mase utk datang bangi dan lokasi.kalau free nnt bgtau la ye..jersey 2 kalau bleh nak beli mggu nie gak after tgk material die..thanks..

  3. Stok masih ada. .?Saya ingin membeli borong. .kalau saya beli 20 pcs. .berapakah. termasuk pos sekali?

  4. stock ni ade lagi x??

  5. Bro,adidas,nike made singapore,ada .ka.lau ada berapa htga borong

  6. so klu saya nak order ni apa prosedurnya..n bayaran mcm mana ..dan bila boleh dapat..
    rm12 tu termasuk post ke?

  7. saya nak order dalam 80 helai.. utk tahun ini dan dapat repeat order utk design yang sama utk tahun ni tak?

  8. ada stok lagi tak baju ni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: