CONTACT US

Email: jayzainie@gmail.com

HP: 0133622852

Lokasi: Bandar Baru Bangi, Selangor

Advertisements
  1. salam.. sy plajar ipta, sy mcm bminat nk bt bisnes on9 jual jersi ni.. nk tnye pandngan ?

    • salam…jual jersi memang sesuai. tahun depan 2012, EURO bermula, mengikut pengalaman saya, permintaan terhadap jersi2 negara akan meningkat. jgn bertangguh lagi utk buat bisnes.

  2. salam,bila tarikh nak ke china 2012? saya nak join skali utk borong disana..trime kasih

  3. as’salam .. kuantiti jersi yang perlukan untuk borong dan harga nye …

  4. salam,bagaimana jika saya ingin borong brg di china bersama dgn en.zainie? saya berminat dan ingin mendapat tunjuk ajar dr en..

  5. kalau sy ingin menjadi agen dropship jersi encik bagaimana?

  6. kalau sy order bila agaknya stok sampi?atau boleh g amik sendiri x?

  7. saya hantar guna poslaju. biasa 2-3 hari sampai. kalau nak datang ambil sendiri lagi bagus

  8. sy tinggal kat trengganu,, susah la nk jmpe.. sy minat nk dropshipping jersi euro.. blh x kalau bincang dlm facebook je..
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001260821253

  9. saya berminat nk jual jersi.. tapi nak buat secara dropship sahaja.. boleh x?

  10. saya nak cari seluar 3 quater

  11. ada tak katalog nya??

  12. Salam, saya bercadang utk memulakan perniagaan kedai sukan badminton , boleh saya dapatkan harga atau quotation utk raket , shuttlecock , baju dan kasut. Terima Kasih

    • saya tak mahir dengan barangan badminton tapi saya tahu tempat untuk borong barangan tersebut di Guangzhou. kawan saya beli shuttlecock YONEX original, harga 1/2 daripada harga runcit kat Malaysia. nanti saya survey kat sana. kalau encik nak ikut trip saya pun boleh.

  13. assalam…just nak tya…kedai kamu buka sampai hari ape???lagi satu kalau nak beli borong (c.o.d)mcmmn ye????

  14. salam..jersi plain nike T90 brpe ye klu beli sehelai?

  15. salam,sy nk ordr jersey t90 blue black.. Tp dr smlm sy c0l x dpt..

  16. kalau hantar ke sabah..brpe kos diperlukan? saya plan nak order baju..kira nak buat dropship je.. n brapa lama masa perlu tunggu?

  17. salam. email saya details. saya meniaga online. brg ambil dari org ketiga. mana tau boleh ambil dgn u pulak. kernellstuff@yahoo.com atau 018-3775609 (whatsapp)

  18. saya nak tanya ttg seluar sukan 3/4..

  19. Saya Azahari berminat nak ikut borong di China. Sila bgtahu saya bila tarikh n apa keperluan termasuk bayaran yang perlu saya bayar ya. tq

  20. Boleh aku pergi store kamu di Bandar Baru Bangi untuk beli tak? tq

  21. salam.. kat mana kedai nye??

  22. jersi Arsenal season 2013 ade x? Home dan away…? Nak beli sehelai brape ek??

  23. baju jersi epl,n leagua dan malaysia da lg x..?

  24. salam ….jersi epl dan kelab eropah yg lain ada stok ke ?
    macam mane order boleh campur jenis dan size

  25. salam..jersi Msia baru (home) xde stok lagi ker…kalo nak amek dlm 15 helai amacam?

    • stok ada lagi. boleh contact saya. harga borong utk 15 helai RM12 sehelai

      • maaf,sy dlm planning g ke pasar borong haizhi guangzhou..bln dis 2012 ne..pd bulan tu musim ape yer..dan perlu tak sy mohon visa utk perjalanan melancong selama 8 hari.

      • Bulan Disember di Guangzhou merupakan musim sejuk. suhu boleh mencecah 15 celcius. Saya tidak berapa gemar ke sana pada musim sejuk kerana pergerakan kita akan terbatas. Untuk ke China kita perlu mempunyai visa. Visa boleh dipohon di Chinese Visa Application Centre, Menara Osk, Jln Ampang, KL.

  26. Jersi gred AAA ada tak, kalau ada harga borongnya berapa

  27. ade tak tempat memohon visa selain di jln ampang,kl. Sy tinggal di johor bahru.berapa lama untuk mendapatkan kelulusan visa dari masa memohon.boleh tak bagi alamat or nama restauran muslim yg berdekatan dgn pasar borong haizhu.

    • Visa perlu dipohon di Visa centre, bangunan OSK, jalan Ampang. Setakat ini hanya di sana sahaja yg boleh buat visa ke China. Untuk normal rate, 3-4 hari bekerja visa akan siap. Tapi kalau nak, 1 hari pun boleh siap. Apply jam 9 pagi, pukul 3 petang boleh siap. Tapi ada extra charge sehingga 3++.

  28. Salam bro..sy nak beli mesin printer daripada china. berat dalam 60kg tu. shipping kira macam mana ya? tq bro

    • Kalau guna shipping by sea, dia akan kira dlm CBm (meter padu). 1 cbm lebih kurang RM350-380. Kalau guna by air, mungkin dia kira berat tapi saya tak tau berapa kosnya sbb tak pernah guna.
      yang pasti shipping by air lebih mahal.

  29. Hi.. kain ela gambar kartun untuk buat bantal sarung tilam ada tak?lagi satu baju tidur kanak kanak

  30. nak tanya lagi agak2 handbag replica gred aa kt china brpa ya?pm sy d fb http://www.facebook.com/daisy.victor

  31. aswm. ilhamzainie. saya mau order pen al quran 100 unit cara kirim kaya mana.trims

  32. Salam….saya nak cuba buka bisnis pakaian sukan seperti baju bola dan baju badminton untuk permulaan…boleh bagi jalan untuk berurusan dengan Ilham….

  33. Salam..berminat untuk buka on9 bisnes jersi,powerbank etc mintk list/gamba/rege borong atau cara jd ejen dropship ke..TQ

  34. seluar tracksuit panjang fit kaki saiz L ada lagi x tuan?berapa harga termasuk pos?ada COD x?

  35. BOLEH TLG EMAILKAN SAYA MAKLUMAT BARANGAN CADAR PATCH QUILT DAR CHINA INI…SAYA BERMINAT UNTUK MEMBELI SECARA BORONG….

  36. salam bro,saya nak jadi ejen dropship utk al quran digital bro..cemana nak deal??

  37. boleh cari n order baju f50 warna yang ada purple tak? saya nak baut ordering sebnayak 90 helai utk murid sekolah rendah. postage ke sarawak. ambil yang murah boleh tak dalam rm12 sehelai?

  38. Assalamualaikum. Tumpang tanya, abg zaini tahu tak tempat yg jual aksesori kamera?

    • waalaikumussalam…maaf tuan saya tak tau tempat yg secara khusus menjual aksesori kamera. tetapi ada beberapa buah kedai sekitar nanfangdasha yg jual aksesori tersebut

  39. hi en.Zainie, kalau nak minta beli barang handbag boleh ke?

  40. sy nk order……cmne???plzz

  41. Saya nk follow trip .. how?

  42. Salam…saya nak harga borong utk cadar 3D dan bedspread 100 cotton

  43. salam.saya akan ke guilin disember ni. nak belitable cloth atau table runner. nak borong kat mana ye?

  44. Assalam Tuan,
    Kalau sekitar 22 – 27 Mac tu cuaca di Guangzhou musim panas ke? Saya bercadang nak ke sana. Boleh tak cadangkan hotel yang dekat dengan Plaza borong kain dan nama Plaza tu? TQ.

  45. Assalamualaikum bos.nak tanya mcm mana nak shipping barang ke malaysia bila memborong di china mcm mana nak deal dgn shipping cmpany?contoh shipping cmpany?ada tips x step2 yang kena buat dari awal hingga blh shipping.terima kasih.

  46. saya tak nak ke china,tapi saya nak ambik barang dari kilang kat china boleh en ilham tolong saya

  47. As Salam…trm ksh atas maklumat yg dismpaikan. Maaf sy ingin bertanya….sy ingin tambah pndapatan dgn membuat online busines. Tapi sy tidak ada idea utk produk yg hendak dijual, kat mna nak beli…blh sy tau mcm mna nak dptkan info mengenai produk trkini di pasaran luar yg blh menarik pelangan di malaysia utk membeli. kalau tgk skrg byk hot item yg dah ramai org jual. so mcm mna sy nak cari item baru yg blum ramai org sedar kewujudannya..:)
    mohon pencerahan tuan..trm ksh, smoga Allah murahkan rezeki tuan.

    • cuba luangkan masa dengan pergi ke tempat borong di malaysia spt GM klang, Kenanga Wholesale City. mungkin anda akan dapat idea di sana. Juga tambahkan ilmu dengan membaca buku2 perniagaan. tidak semestinya barang yg orang lain dah jual, kita tak boleh jual. Rezeki Allah yang tentukan.

  48. Assalamualaikum…maaf ye. Akak ingin bertanya tentang trip untuk 2015. Akak berminat untuk mgikuti trip ke Guangzhou ini. Boleh terangkan kepada Akak tentang harganya serta pakej.

  49. Salam..

    saya baru nak niaga jual t shirt lelaki & pakaian kanak2,
    kat nama tempat yang paling murah untuk saya borong.

    sekian terima kasih.

  50. bos saya hendak pergi ker china untuk beli barangan utk kedai percetakan..macam mana cara saya nk booking clivia hotel..

    • Cuba cari dlm agoda. Kalau tak ada kena walk in. Tapi biasanya Clivia penuh. Cuba cari hotel yg dekat dgn tempat Borong barangan percetakan tu. Kat Clivia tu tak ada tempat Borong pun

  51. Ade design baju terbaru x bos?

  52. saya berminat nk jadi dropship cadar dan carpet patchwork. macam mana nk jd dropship?

  53. Salam…sy sedang mencari cadar pathcwork untuk borong…blh tlg sy

  54. Salam.. En Ilham,

    saya nak berminat utk buat perniagaan online dan juga berminat utk mengikut rombongan tuan ke China. harap tuan dapat inform bila tarikh rombong dalam tahun ini.

    saya berminat utk menjual barang2 replica seperti jam, handbag, kasut dan accessories lelaki dan perempuan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: