TASBIH DIGITAL BORONG MURAH

KAMI MERUPAKAN PEMBEKAL TERMURAH TASBIH DIGITAL DI MALAYSIA!

Harga untuk tasbih digital seperti berikut:

TASBIH DIGITAL BERLAMPU LED

RM40/kotak@ 12 unit

Harga tidak termasuk postage.

Whatsapp/SMS: 013-3622852

image

image

TASBIH BIASA

RM1.75/unit. Minima 125 unit

image image

Advertisements
  1. W.norhanisah W.ibrahim

    Salam..macam mane nak order tasbih digital led. Boleh letak kat jari jugak kan?

  2. Cantik sangat. Warna yang menarik memang sesuai dijadikan cenderamata. 🙂

  3. As salam, berapa harga untuk Tasbih digital biasa termasuk pos? 125pcs tu.

  4. pos ke jalan p ramlee kuala lumpur en ilham.. Tasbih ni dah siap da battery dan ready stock ke atau pre order kena tgu?

  5. Muhammad Rasli bin Mohammad Rais

    Assalamualaikum.
    Saya di Kuching, Sarawak.
    Hp: 0198868494
    Nak membeli tasbih digital biasa sebyk 125 units. Berapa byran untuk pos?
    Awaits ur soonest reply…
    Thanks. Wassalam.

  6. tasbih digital berlampu tu kalo nk beli 100pcs brp?

  7. Salam.. Encik Zainie, harga runcit utk tasbih ni brp klau sy nak jual.. TQ

  8. salam en…borong tasbih biasa 500pcs-1ooo brapa ye?sekadar bertanya…

  9. Saya berminat untuk borong sebanyak 500 unit. Sila emailkan kepada saya di fatimah_azizah@yahoo.com

  10. Assalam..ada contact no ke..tq

  11. Che Ta Mat Ludin

    Sila emailkan sebutharga untuk 500 units ke che_ta@hotmail.com please

  12. As salam..
    Tasbih biasa tu ada stok tak ye? Biasanya lepas buat payment, awak terus pos ke camana ye?

  13. Tasbih biasa. If nak beli dalam 50 pcs sahaja boleh ke? Harga?

  14. Nk order tasbih digital LED sbnyk 25 biji harga termasuk postage brp?

  15. Ada stok lagi tasbih?

  16. Ada stok ke? jika nak beli 100pcs bpe?
    wasap saya boleh 017-6520091

  17. kat mna boleh COD?

  18. Haslina Kasirun

    Salam, kalau nak beli tasbih digital LED 150 pcs berapa ya? Juga harga dgn delivery.

  19. Salam,
    Masih ada stok tasbih digital ka

  20. Masih aktif jual ni lagi ke?

  21. Amat cantik dengan digital tasbih ni yang sesuai untuk dijadikan cenderahati bagi acara istimewa.

  22. Salam..
    Saya nak beli..
    0199162030

  23. berminat tasbih digital LED…..kedai kat mana ya?

  24. Salam, kat sungai besar selangor ada tak you punya cawangan yang jual tasbih digital nie?

  25. Salam masih ada jual lagi tak? Sy nak bli secara borong

  26. Salam saya nak beli borong 018 315 2997

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: