POWER BANK YOOBAO 13000 mAh original

POWER BANK YOOBAO ORIGINAL TERBARU.

Kapasiti 13000 mAh

HARGA BORONG. RM150 minima 10pcs.

HARGA RUNCIT. RM250.

Advertisements
  1. Salam, macam mana nak tau dia ori, AP atau fake?

  2. As salam en ilham mcmana sy nk order powerbank ni? Ada stok lg ker? Mmg borong kn amik 10 ker? Kalo 5 blh x? Tq

  3. Salaam En. Zainie, just nk share dan bertanya, saya ada beli model ni di pc fair kat KL, bila saya cek serial number yg digores dgn website http://www.yoobao.com resultnya tak berjaya, then bila cek dekat http://www.sz12365.net pun tak berjaya cuma saya cuba guna google translator untuk http://www.sz12365.net then ada link lebih kurang suruh masukkan serial number yg kena gores tu…. baru kuar result yg ok agaknya dlm bahasa china setelah di translate seperti berikut…

    “Hello, Your query is Atheros Tiancheng Shenzhen Technology Co., Ltd. of Yu Bo authentic products, please rest assured to buy used! Thank you!”

    cuma musykil pasal refer dekat http://www.yoobao.com sepatutnya kena begini….

    “Hi, what you inquired is original product from Shenzhen YOOBAO Technology co., Ltd. please be assured of purchase. Thank you!”

    En. Zainie ada pernah hadapi masalah macam ni ke?

    Terima kasih…

    • saya tak pernah hadapi masalah ini sbb saya beli dekat authorised dealer Yoobao di Guangzhou. Sekiranya produk yang saya beli ada defect/rosak, mereka akan gantikan dengan yang baru.

  4. salam.. En. Zaini produk ni ade warranty ke? Klau ade berapa lama?

  5. salam warranty berapa lama?

  6. warranty tu dari kilang kat china ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: