NIKE T90 DESIGN Z

JERSI TRAINING T90

GRED A.

HARGA BORONG: RM12.00 (minima 12 helai)

HARGA RUNCIT: RM25 sehelai

Whatsapp/SMS: 013-3622852

  1. stok dijangka sampai pada 15 ogos. sesiapa yg berminat boleh preorder skrng.
    stock available: 500 pcs

  2. Salam, Saya Azahari daripada Sabah. saya nak tanya jersey nike dan semua pakaian sukan masih ada ke? Saya juga berminat nak dapatkan semua jenis jersey termasuk jersey Malaysia. Saya biasanya nak dalam jumlah lebih daripada 100 helai. apa-apa sila email saya di zarie20@gmail.com atau sms hp saya 0138973545. tq saudara..

  3. jersey tu ada berapa jenis warna? kalau nak dalam 120 helai harga macam mana? selain nike ada tak brand lain?

  4. baju nh da lg x..?

  5. salam…bro nk tnye skit jersi t90 z warne hitam oren ader x??

  6. syafiq (tangkak)

    postage berape.

  7. Salam,mcm mana sy nak tmpah bju,sy asl kota bharu,tpi bekerje di pahang,,ingat nak jual bju t90 yg terbru,mcm mana?blh bg alamat

  8. salam.. sekarang ada stok lagi tak?

  9. Did you have any t90 design “Z” coloured black with blue on the “Z”?

  10. Awak ada tak jersi t90 design z yang berwarna hitam dan mempunyai wrna biru pada z?

  11. salam…
    saya nk order..
    ade stok lg?

  12. salam…nak tanya, baju yang atas sekali tu, hitam kuning, ada x untk budak2. dalam12 tahun…

  13. salam stok yg jersi atas skali tuu ad lgi x? sye nk order 14 helai

  14. Salam bro, sy nak borong jersi t90/f50 dalam 200 helai agak2 berapa harga boleh dapat? boleh bagi no. Contact tak?..urgent

  15. hello, is this shirt still available? and how to order?

  16. Saya berminat sila pm 0109507920

  17. Klau nk yg kuning hitam 8 helai brapa

  18. ada lagi warna sya nak order 20 jesey t90 yang berlainan warna dan design

  19. Kalo ada stock br blh wasup saya ke no 0143508326

  20. Muhammad Farhan

    Salam…. design ni still jual lagi ke???

  21. Muhammad Farhan

    salam… “Stok baru nak order” tu stok yg mane?

  22. Salam….kalu skang ni…. ade design ape lagi

  23. Bole whatsapp saya utk latest design 0176544614 ataupun email saya mohamadsyafiq1612@gmail.com

  24. muhamad saddam

    sy maw order scara borg jersi…plz wtsap 0138870946
    call 01125281407

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: