Bedspreads @ Cadar

Bedspread 100% cotton:

3 pieces : 2 pillow, 1 bedspread

Size: 230cm * 250cm

HARGA BORONG:

10-49 set =RM98.00/set 

50-99 set =RM95/set

100-199 set =RM90,set

200 set =RM88/set

#BOLEH TUKAR TAMBAH#

***SETIAP DESIGN YANG TIDAK LAKU BOLEH TUKAR DENGAN DESIGN LAIN***

image image image

image

  1. stok terbaru dijangka sampai pada 30 Mei 2012

  2. juga terdapat yg 4pcs = 1 comforter, 1 bedspread, 2 pillow.
    harga borong = RM180. Retail = RM250

  3. Kita nak tunggu stok baru sampai….bgatu yer

  4. ada picture stok baru??

  5. stok dah sampai pada 8 jun…

  6. stok dah habis….tunggu yg baru pada awal Ramadhan pulak.

  7. saya sgt berminat dgn cadar …..kalau dah sampai stok bole email tak….

  8. Salam..saya bercadang nak ke cina dlm bulan 11 nanti. Nak tanya kalau saya borong 100 set bedspread 3pcs, agak2 brp kos penghantaran dr cina ke Malaysia(terus ke muka pintu di Shah Alam). Adakah dikira ikut cbm (memandangkan saiz bedspread tu agak besar2 juga)..minta pendapat Tuan. TQ

  9. Assalamualaikum,…sye dh byk kali g guangzhou tp x penah jumpa bedsheet nie..agak kat ne plaza borongnye….klu bleh share terima kasih byk2…

  10. Terima kasih bebyk,..andalah usahawan muslim sejati…tidak lokek…

  11. saudara zainie..anda ada wat balik tak katalog bedsheet?
    saya nak kelih laa..nak tengok ada tak design baru

  12. saya nak order cadar..bleh tlg email katalog

  13. nor hamidah shafie

    camana caranye kalu sy nk jd agent dropship…try buka fb en. tuk tgk catalog x dpt pn.

  14. harga kat atas masuk postage ke?

  15. salam…masih ada lagi ke stok cadar@Bedspread?

  16. sekali dengan postage berapa untuk atas 10-15 ke alor setar

  17. Ade stok bkn sept2013 x?

  18. Kalo sy nk yg gmbr bwh sekali ni ade lg tak

  19. saya nak order 10 cadar,encik di mana.saya ambil sendiri.bagaimana dengan pembayaran dan harga

  20. boleh whatsapp saya untuk order bedspread

  21. stok utk bedspread ada lg x utk tahun 2015?

  22. Hi semua stock gambar di fb masih ada ke? Says ada hangar message pat fb – cassia tan

  23. as salam, blh x sy bli online, klo hrga bukn member brp ye?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: