PEMBORONG AL-QURAN DIGITAL Model Focus 1 TERMURAH DI MALAYSIA

PEMBORONG AL-QURAN DIGITAL Model Focus 1 TERMURAH DI MALAYSIA

PEN AL-QURAN DIGITAL MODEL FOCUS 1 BESERTA IQRA’

ilhamzainie.com

ilhamzainie.com

ilhamzainie.com

ilhamzainie.com

focus1 iqra

ilhamzainie.com

HARGA BORONG TANPA SET IQRA’:  RM100/set  (minima 10 set)

HARGA BORONG BESERTA SET IQRA’: RM115/set (minima 10 set)

***HARGA RUNCIT TANPA SET IQRA’: RM150/set

***HARGA RUNCIT BESERTA SET IQRA’: RM170/set

***Al-Quran digital focus 1 merupakan model yang paling berkualiti pada masa ini, ianya telah 3 tahun di pasaran.

***Sangat sesuai kepada pasaran Malaysia kerana mempunyai terjemahan doa dalam Bahasa Melayu.

Antara ciri-ciri model focus 1:

1) Kotak PVC yang ekslusif.

2) Cetakan quran yang lebih cantik.

3) Bacaan oleh 10-12 qari.

4) Terjemahan Bahasa Melayu.

5) Disertakan 4 buah buku yang boleh dibaca dengan pen- Kaedah Noraania/doa harian (ada terjemahan Bahasa Melayu), panduan haji/umrah (ada terjemahan Bahasa Melayu), sahih bukhari, kamus.

6) Kualiti bunyi lebih jelas

7) Jaminan kerosakan selama 1 tahun

#kepada yang berminat ingin menjadi agen sila hubungi En Zainie: 013-3622852 / 016-6662852

Advertisements
  1. salam abg,nk tnya skt…pen digital nh da waranty x..?means,jika x boleh pkai,mcm na ek..?

  2. OK..TQ abg..

  3. saiz al quran nh brpa ye abg..?keck ka besar?

  4. Assalamualaikum.
    Focus 1 ni, Quran nya size Quran M9 ? boleh order lagi utk 10 Set ? RM1450 utk 10 Set ? Berapa lama ya ambil masa utk sampai ?

    Jazakallahu Khairan 🙂

  5. WAN NOR ZAKARIA B. WAN ISMAIL

    sekiranya pen digital tu rosak…macamana ? BOLEH DITUKAR TAK

  6. Ada lulusn KDNx ni. nk order cmne ek.

  7. Salam. Nak tanya pen digital model focus 1 ada stok tak?

  8. ada bacaan word by word seperti pq15 ke?

  9. berapa harga pen elektronik jika saya nak beli?

  10. Salam..boleh hubungi sy di 0193744200. .sy nk amik borong..100 unit

  11. Salam.. masih ada stok lagi modek ni??? ada cop kdn tak?

  12. macam mana nak order?

  13. salam,bro nk tanya ni model focus 1 kan?
    kalau area melaka boleh dapat tak?

  14. penghantaran secara pos laju kan? percuma ke ada caj tambahan bro? agak2 berapa extra? nak kna bajet harga jualan la

  15. najwa ibrahim

    SALAM SY NK BUAT JUALAN SECARA DROPSHIP, BOLEH KAH

  16. Area mana ni?

  17. area bangi kat mana yer saya nak beli 1 jer boleh saya dtg ambil…

  18. SALAM SY NK BUAT JUALAN SECARA DROPSHIP

  19. Saya nk order 50. Bleh amb sndiri tk?.

  20. saiz besr mne ye? a4 atau mcm mne?

  21. Noorhaizun bt azmi

    kalau nak pen je brape RM

  22. Model M10 untuk 1 set berapa RM .

  23. Assalammualaikum… sy ada mempunyai 2 set al quran digital model focus 1 dan pen alquran tersebut tlh rosak. Bolehkah ia dibaiki atau tempat menjual pen alquran saja.terima kasih.

  24. Dear sir,

    I have to plan that to buy a bulk qty from you but before that i would like to ask you regarding luangages. We need to download different languages from focus 1 model. If it possible. For example. Need to dowload malayalam how i can download. Please let me know. If it possible we will disscus. About the deals

  25. sharifah syahirah

    kalau beli pen jew boleh ke??

  26. assalamualaikum.. nak tnaye boleh beli paki baucer buku

  27. Muhamad fadzly

    Assalamualaikum….. sekarang ada stok lagi tak?

  28. Rosalie bin Md. Usop

    As salam. Dimana saya boleh hantar untuk baiki pen saya. Masalahnya ialah pen hanya bertahan untuk satu muka surat sahaja dah kena caj semula.

    Saya tinggal di Bandar Puncak Alam, Selangor

  29. Assalamualaikum….saya beli focus1 2 set thn 2013….skrg pen kedua2nya telah rosak….. mana nk baiki atau dptkn penggantian yg baru…. t.ksh

  30. salam bang klau nak beli pen saje bleh?pen 2 klau guna kat quran model lain bleh ke?

  31. Saya baru belilah bulan 5 kemarin tapi skrg pen nya dah rosak, macam mana nak baiki?

  32. Salam.. saya nak tanya, brapa harga satu set Quran Digital Model Focus 1 termasuk penghantaran ke Sabah ? Thank You 🙂

  33. catherine malanjim @ khatijah

    slm. sy beli digital quran pada tahun 2013, masaalah dia sekarang pen tak berfungsi lagi. ada ke jual read pen tersebut dan di mana boleh sy beli

  34. Mohd Roselidin bin Ramli

    Boleh wassap kepada saya di 013-5879689

  35. assalamualaikum? tumpang tanya kalau charger digital pen tu da hilang, boleh cari kat mana ya? terima kasih

  36. Salam tuan… nak tnya … pen digital model fokus sy ni bila tekan lampu biru je kuar tp xde bacaan y bunyi… pastu nak off x bunyi ape2.. still lampu biru je kuar bila tekan… kenapa ye..? Kl kita charge camner nak tau dia penuh ke x… mula2 lampu putih pastu biru.. bila try x leh guna pun….

  37. nasarudin wahab

    salam tuan.sekiranya pen digital tu rosak…waranty dh tiada,macamana boleh baiki?? ke kena bli baru pen sahaja.

  38. Salam tuan… pen digital utk model focus 1 masih ada stok ker? Mcm mana cara pembelian & berapa harga termasuk postage?

  39. muhamad amin abd kadir

    salam tuan saya pen digital focus 1 rosak dimana boleh beli

  40. Need to buy just a pen

  41. Pen PQ15 ada jual x.?

  42. as salam… sy nk tahu berapa harga satu pen digital ni cik..sy pun tak berfugsi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: