PQ8990, QM8900, QM900, M9, M10

TAWARAN ISTIMEWA HARGA BORONG PEN AL-QURAN DIGITAL.

BORONG AL-QURAN DIGITAL SERENDAH RM95

HARGA YANG SAMA UNTUK SEMUA MODEL

Harga borong pen al-quran digital: 
RM95 = Minimum order quantity (MOQ) 80pcs
RM100 = MOQ 50pcs
RM110 = MOQ 40pcs
RM125 = MOQ 30pcs
RM135 = MOQ 20pcs
RM145 = MOQ 6pcs

Harga Runcit: RM250

MODEL:

PQ8990

PQ 8900 with leather casing

M900

M900 with leather casing

M 9

M 10

# gambar hanya untuk ilustrasi sahaja, model berubah dari masa ke masa bergantung kepada stok yang ada

Produk ini mengandungi:

  1. Al-Quran Digital
  2. Muqaddam Digital
  3. Buku Panduan Digital
  4. Penanda Buku Digital
  5. Pen Digital
  6. Fon Telinga
  7. Pengecas Bateri
  8. Kabel USB

Pen Digital ini mampu membaca Al-Quran Digital dan Muqaddam Digital. Ciri-ciri lain Pen Digital termasuklah:

  • Menterjemahkan Al-Quran ke dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.
  • Merekod suara
  • Memori tersedia sebanyak 4GB.
  • Terdapat slot kad memori. Memori Pen Digital boleh dinaik taraf dengan menggunakan kad memori TransFlash atau MicroSD.
  • Muat turun fail MP3.
  • Bateri tahan selama 6 jam (bateri perlu dicas selama 4 jam pada kali pertama, ia hanya perlu dicas selama 2 jam pada kali yang seterusnya).
Advertisements
  1. Klu sy nk beli borong camna cranya?

  2. TAWARAN ISTIMEWA…..
    beli borong pen al-quran digital dengan harga RM110 sebuah. Minima kuantiti 50 buah.
    boleh order sekarang sbb akan ke china pada hujung Mac 2012 dan awal Mei 2012.

  3. sesiapa yang ingin mendapatkan pen al-quran digital, boleh tempah sekarang, 7-11 Mei 2012 saya akan ambil stok di China

  4. stok terbaru dijangka sampai pada 27 Mei 2012. ada 75 buah. 65 buah telah ditempah.
    Tinggal 10 buah lagi (model M900 with leather casing) untuk diborong atau runcit.

  5. Salam, Saya berminat nak beli quran tu dlm 10 buah so ade lagi ke stoknya?

  6. Sorry saya nak yang pakai charger tau..

  7. salam. ok saya nak yang M900 with leather casing so berapa depositnya? lagi satu saya nak tanya awak x nak buat trip borong ke Yiwu ke?
    Sebab akak dengar di Yiwu barang lgi jauh lebih murah sbb peniaga dari Guangzhao pun ambil barang dari Yiwu. Sebenarnya saya memang berminat nak ke sana.

  8. yiwu banyak barangan am….tapi kena ambil dalam kuantiti yg banyak. cth: wallet kena ambil 5000pcs utk dpt harga RM1

  9. ok kalau akak nak booking 10 pcs maknanya harga sebuah = rm150. so deposit 50% ye.

  10. salam. Nanti bila nak pergi beritau apa no akaun bank. akak nak bayar deposit?
    klu lebih 10 buah boleh kurang lagi tak?

  11. kalau nak oder PQ8990 50 unit bila boleh sampai ? harga dia berapa ? RM100 ke seunit ?

  12. hijaunetasia

    Akum , Berapa harga AlQuran model PQ8990 kalau saya nak beli 50 unit ? kalau tempah sekarang bila barang akan sampai ?

    • harga pakej ada di atas. utk 50pcs harganya RM100 sebuah. 4 jun 2012 ini saya akan pergi ambil stok. stok dijangka sampai pada 30 jun 2012. kalau nak kena tempah sekarang dan bayar deposit

  13. Harga PQ tu siap dgn Bag kulit sekali ke ? Kalau dgn bag kulit sekali berapa harga dia ?

  14. produk seperti dlm gmbr di atas. utk model m8900 dan m900 dengan beg kulit. model2 lain dlm kotak. harga ikut pakej di atas. tq

  15. sy nak oder model pq8990…brape kne dibyar dulu,,,

  16. Stok 300 buah dijangka sampai pada awal Julai. Tinggal 30 buah sahaja (campur2 model: 8900, 900, M10) yang belum ditempah. sesiapa yang berminat boleh hubungi saya segera!

  17. salam. nak tanya lah lupa lak ade kelulusan dari KDN tak?

  18. saya berminat nak ambil model m9 50 pcs.ada x

  19. saya nk tanya ttg pangesahan kdn.. ad x??

  20. As salam,saye berminat dgn al Quran digital pq8990 dan M10,masih ade stok?

  21. mohd yusof ilyas

    askm,mcmn sy nk hubungi dgn tuan

  22. salam, tak tau boleh tanye ke tak? en. beli alquran digital kat quangzhou kat area mane ya? kalo tak keberatan, boleh maklumkan pada saya… terima kasih

  23. Sila baca article yg saya tulis berkaitan dgn plaza borong barangan elektronik.

  24. TERBARU!!! HARGA BORONG PEN AL-QURAN DIGITAL SERENDAH RM95.

  25. Model PQ15 da x…?

  26. salam, harga rm95 tu model apa dan kena ambil berapa unit…?

  27. paling minimum boleh amik berapa n harga 1pcs berapa? bila stok baru akan sampai…

  28. salam abg,M10 itu da lg ke..?

  29. Berapa harga kalau beli 5@10 pcs..ada

  30. Salam…..En, klu sy nak order sekarang Al Quran digital ni, rasa-rasanya bila boleh sampai….?

  31. saya berminat untuk membelinya… b/mana caranyae…

  32. kalau saya nak beli dua aje, berapa harganya?

  33. WAN SHAMSUL KAMAL BIN WAN SHAH

    Assalam. Ada tak tuan bekalkan Digital Quran QM9000 (Ada skrin dan huruf dipaparkan semasa bacaan)? Kalau ada berapa kos bagi 10 pcs? Terima kasih.

  34. salam..quran model LCD digital tu brape rega?tq..

  35. Sy nk tye model fokus 1 ader x jual?

  36. kalau m10 tu dlm bag ladder msh ada x??

  37. msh ada dlm bag ladder??

  38. assalamualaikum. al-quran digital model m3 ada x?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: