Tracksuit: Adidas

Price Wholesale: RM18 (min 10pcs)

Retail price: RM30

size available: M, L, XL, 2XL (Asian size) untuk size pinggang sehingga 35

WHATSAPP/SMS: 013-3622852

   

   

  1. nak order mcm mana?

  2. XL, 2XL, 3XL, 4XL… ni size sama macam size Malaysia ke???

  3. seluar ni jenis trek panjang fit ker?

  4. Ade lagi x size 4xl….?
    sy berminat nak beli…

  5. saiz L xda ker?

  6. faizi kota kinabalu

    salam tn. saya nak baeli yg saiz 4xl camana caranya ya.? tq

  7. saiz L ada x?harga masih rm28?boleh bagi detail cara pembayaran x?

  8. seluar adidas saiz 4xl mcm gambar kt atas ni ade x?kalo ade sy nk beli..

  9. seluar mcm gambar kat atas ni saiz 4xl kalo ade stok bg tau ye…sy berminat

  10. yg nie ukuran dier mcm mane ek?. . .

  11. salam tuan.saiz L ada lagi tak? saya berminat

  12. saya nak sixze besar tu bro size 4xl ada tak bro?

  13. kena beli borong ke..satu2 boleh x

  14. ada lagi tak…

  15. Stok dah habis. Leaps raya pula restock

  16. Seluar ni Ada x size M

  17. Boleh email sy design2 yg ada…? azman_sv@yahoo.com..tq

  18. salam,
    seluar saiz 4xl ada stock x?

  19. Macam mana nak order…??

  20. Mcm mana nk oder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: