OUR PRODUCT

  1. salam,sy truja thok blog en.trase nk pg china sndiro tp modal x byk.so sy nk tnya en ad bekalkn tshirt jenama ax,guess,ck,zara pelbagai trend terkini x?ble lg en pg china?

  2. ada tak baju untuk wanita,bodyshirt,dress seperti guess,levis,n sebagainya…

  3. Salam Encik Zainie,
    Sy dh belek2 blog encik..sy seronok baca pengalaman niaga encik…harap2 sy pun boleh berjaya cm encik 1 hr nti..
    sy berminat nk mencuba perniagaan on9 tp skrg xde pengalaman..

    Kalau sy nk order beg berjenama gred bagus tu encik kira harga borong cmane? sy pun berminat dgn baju jersi bola tu..nak set jersy budak2 ade x? tq

    • terima kasih kerana sudi ke blog saya.
      untuk beg berjenama ni saya hanya mengenakan caj@upah cari beg tersebut antara RM20-RM30 utk setiap item (tak termasuk harga shipping)
      Paling kurang 3pcs….boleh bagi design dan jenama yg diingini dan saya akan cuba dapatkannya. Kualiti terbaik dengan material 100% leather.
      Kalau berminat leh contact saya…awal bulan Mei 2012 ini akan ke sana lagi …InsyaAllah.
      # jersi kanak2 saya tak ambil stok sbb kurang sambutan…tapi kalau puan nak, saya bley tolong dapatkan dgn kos yang minima.

  4. bole saya tahu tak ….samada bole tak ke tempat borong cadar dan selimut…tq

  5. selain produk yang encik borong, klu nk borong produk kategori lain boleh x??

  6. saya ingin berniaga jersi boleh saya tahu cukup atau tidak jika berbekalkan modal 3k untuk adakan stok perniagaan kecil-kecilan dengan jersi kualiti yang agak baik

  7. as salam tuan tanah ilhamzainie..tuan suplaiyer kasut2 sukan n jersey2 …???

  8. salam . boleh x emailkan sy produk semua produk termasuk harga dan design . terima kasih ­čÖé

  9. as salam,sy nk tye harga pakej kr Guangzhou dlm bulan disember nti..boleh emailkn quotation..tQ

  10. Saya nak beli tasbih digital sebyk 500++ brp harga yg bole tuan bagi nak buat door gift

  11. assalam encik..saya nak cari pakaian wanita remaja dan dewasa..brape modal minimum sy perlu adakan..
    saya nk jual rumah ke rumah

  12. assalam..sy baru merancang memulakan perniagaan pakaian boleh beri pendapat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: