Memborong jersi di Guangzhou, China

Antara lokasi@plaza borong di Guangzhou yang menawarkan pelbagai pilihan pakaian sukan ialah Liuhua Market.  Ianya terletak di kawasan Huan Shi Xi Road #194, Guangzhou. Untuk sampai ke sini anda boleh menaiki teksi @ metro (Exit G).

Terdapat lebih kurang 1000 (anggaran aku je ni…) buah kedai di dalam bangunan ini yang mempunyai 6 tingkat. Apa yg sempat aku survey semasa kat sana ialah Plaza ini menjual pakaian lelaki dan wanita seperti jersi, blouse, jubah@kaftan, kemeja, seluar slack, kot, winter cloth….etc. Nak termuntah gak la kalu nk survey semua kedai tu.

Bagi sesiapa yang berminat nak memborong jersi atau pakaian sukan, kedai2 tersebut terletak di aras 1 dan 2 je (kalau nk tau kedai yg saya selalu ambil stok, kena lar ikut saya memborong di China).

Kat sini ada jersi EPL, jersi negara, jersi plain brand adidas-nike-puma, seluar trek, seluar 3/4, seluar pendek…sehinggalah jersi Kelantan pun ada tau. semuanya dijual dgn harga borong…min order 50pcs.

Harga bergantung kpd kuantiti, tetapi harga yang ditawarkan memang berbaloi berbanding kalau anda ambil dgn supplier kat Malaysia. Lagi banyak anda beli, lagi murah harganya!

Semua kedai hanya meletakkan sample produk sahaja, barang yang ditempah akan dihantar ke hotel pelanggan atau terus ke gudang shipping company. Pastikan tarikh penghantaran barang sebelum anda pulang ke Malaysia.

Apa yang istimewa bila beli jersi kat sini ialah kita boleh dapatkan design yang rare@tak sama dengan org lain (setiap 2 bulan supplier tukar design)  sbb kat Malaysia sekarang ni terlampau ramai org yg berniaga jersi.

Ini contoh jersi yang saya borong kat china. Sape2 yang nak borong barang2 ni leh hubungi saya. jayzainie@gmail.com

 

Advertisements

Posted on December 21, 2011, in Borong di China and tagged . Bookmark the permalink. 23 Comments.

  1. Sy bminat nak order 2 set jersi team bola.brapa harga sy boleh dpt utk 32 helai (16+16).emel sy x_pojie@yahoo.com

  2. Salam…saye nak borong jersi dr saudara…kalau dlm satu masa tempahan saya sebanyak 30 ke 50 helai…berapa harga borong saudara boleh bagi….

  3. Salam, jersi skrng ni ada stok or pre order? Adidas plain ada yang satu set dgn seluar? Gred a rm? Gred b?

  4. salam…
    boleh tak sy tgk design baju sukan?niat nak berniaga kecil kecilan..gmbar baju sukan semua lawa-lawa..ada fb tak?senang sy nak order.

  5. jersey f50 biru gelap ad lg ke

  6. salam..

    saudara,sy nk tumpang tanya,saudara ambik stok jersi dr china ni mcm mne??..saudara pegi china or hanya mgunakan laman web utk bhubung dgn supplier d sane?….

    • Mula2 saya berkelana ke sana untuk mencari barangan jualan….nak order dari sini takut kena tipu. Dah lama kenal ngn supplier di sana baru boleh order melalui phone, email, wechat

  7. salam cik, kalau nak borong baju adidas n t90 set seluar pendek berapa? mcm mna nak contct encik ye?

  8. boleh campur jenis baju?

  9. Sy nak tanya mcm nak ikut ke guangzhou secara borong?

  10. Tqvm panduan yg amat berguna. Baru nk jln2 ke guangzhou.

  11. alhamdulilah byk inform..moga allah murah kan rezeki saudara

  12. Salam …. saya nak tahu sdr masih menjual pakaian sukan lagi ka …. sekarang saya dlm proses mencari pembekal baju sukan utk dijual. Boleh sdr beri design terkini & kalau boleh baju + seluar …. Gred yg bagus la…. tq

  13. saya ingin mencari jersey murah .boleh bg gamabr dan harga

  14. mohd azrul fahmi b muhammad ali

    Boleh saya borong jersi dengan tuan.Jumlah 50 helai..gred player issue/copy ori.saya nk epl,bundesliga & la liga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: